Besøg bad og fliser i Rødovre og København

Går tankerne på at få renoveret eksempelvis badeværelset? Har du i den forbindelse brug for nye badeværelsesfliser- og/eller klinker? Så tøv ej – bad og fliser har Danmarks største udvalg af fliser og klinker til privat og erhverv. Ved renoveringer eller vedligeholdelser, hvor du har brug for nye fliser eller klinker, kan du regne med, at bad og fliser har et bredt og alsidigt sortiment, så du kan finde de fliser og klinker, der passer perfekt til dig, din stil og dit hjem. Bad og fliser befinder sig i Rødovre og København, så hvorfor ikke tage et smut ind fordi dem og se deres brede sortiment og blive inspireret?

Bad og fliser – sortimentskategorier

Som nævnt tidligere har bad og fliser Danmarks største udvalg af fliser og klinker. Når det kommer til fliser og klinker, er der forskellige kategorier:

  1. Fliser
  2. Mosaik
  3. Natursten
  4. Havefliser
  5. Trappefliser
  6. Stenpaneler

Disse seks kategorier er der at finde hos bad og fliser. Alle flisekategorier til badeværelset kan ses hos bad og flisers showroom. 

Sortimentskategorier – materialer

Når det kommer til den første kategori – nemlig blot fliser, så er der i dag ingen rammer eller grænser for størrelser, designs og udtryk på fliser. Fliser kan blandt andet fås i træ, beton, metal, vinyl eller natursten, så det er bare med at gå på jagt efter, hvad du bedst kan lide. Den anden, mosaik, er en populær badeværelsesflise. Med mosaiks smukke farvespil og overflade, er det kun fantasien, der sætter grænser ved design på dine badeværelsesfliser. Mosaik kan i dag fås blandet med eksempelvis metal, natursten, perlemor eller smeltet aluminium for unikke designs. Den tredje, natursten, er et tidløst design. Det er de klassiske sten som marmor, granit, travertin og rå skifer. Dernæst på kategorilisten er nummer fire, havefliser, som tilbydes i granit, travertin og keramik. Den femte, trappefliser, er smarte, da man kan få jetbrændte fliser, der er skridsikre. Sidst men ikke mindst nummer seks – stenpaneler. Stenpaneler kan fås i granit og skifer og er en yderst populær måde at bryde eller dekorere indvendige og udvendige vægge med.