Er sofaen det vigtigste møbel i stuen?

Der er ikke et vigtigere rum i dit hjem end stuen. Det er normalt set i stuen, vi bruger det meste af vores tid – når vi altså ikke ligger og sover om natten i soveværelset.

I stuen er vi sammen som familie, og det er derfor de vigtigste timer af døgnet, som vi bruger i stuen. Derfor skal den naturligvis spille i højere grad end andre rum og der skal være plads til hygge med de bedste venner og familien.

Det vigtigste møbel i stuen må siges at være sofaen. En sofa er jo der, vi sidder i stuen, ligesom den også er det største møbel og dermed det sted, vores øjne falder først, når vi kigger rundt i stuen.

Kvalitet og skønhed i fokus

Det vigtigste, når du skal vælge en flot sofa til din stue, er at du kigger på din øvrige indretning af stuen for at finde ud af, hvilken stil du skal gå efter.

Derudover skal du naturligvis have for øje, hvordan du ønsker at bruge stuen. Hvis du blot skal kunne sidde og drikke kaffe med en eller få gode venner, så kan du sagtens nøjes med en mindre sofa.

En lille Hay sofa kan være et rigtig godt valg. De har nogle af de fineste mindre sofaer, der indbyder til intim hygge.

Hvis du derimod ønsker at holde store fester og have mange på besøg, kan du i stedet gå efter en Hay sofa i moduler, så du kan bygge en kæmpe sofa!

En sofa, der passer til dig

Det vigtigste er naturligvis, at du finder en sofa, der passer til lige præcis dig.

Med en Hay sofa kan du slet ikke gå galt i byen. Der findes så mange forskellige modeller, at der er noget til enhver smag. Men fælles for dem alle sammen er, at de er lavet i super høj kvalitet og gode materialer, så de holder i mange år frem.