Find din personlige og miljøvenlige bærepose

Er du træt af, at du aldrig kan finde en indkøbspose, når du skal ud at handle? Vil du gerne tænke mere på miljøet og pengepungen og ikke købe en ny plastikpose hver gang, du er i et supermarked? Hvis det ene eller det andet er tilfældet bør du overveje at få skræddersyet en bærepose, som du ved, altid ligger klar, når du skal ud ad døren.

Bredt sortiment

I Danmark er det muligt at købe helt specielle bæreposer, der er særligt velegnede som indkøbsposer eller som bæreposer helt generelt. Du kan få dem i en god kvalitet, samtidig med at de ikke koster alverden. Du kan både få:

  • Papirbæreposer
  • Plastbæreposer LDPE
  • Bomuldsbæreposer

Du kan dermed frit vælge, hvilken type bærepose du gerne vil have. Det kan nemlig svinge meget fra person til person, hvad der er vigtigst. Måske er det netop vigtigt for dig ikke at bruge bæreposer i plast, når du handler. Det kan også være, at du gerne vil have en speciel hank på posen. Du kan for eksempel få bæreposer i papir med både en flad hank eller en snoet hank. Det er helt op til dig at afgøre, hvad du synes, er mest behageligt at gå med.

Få en grønnere bærepose

Uanset hvilken bærepose, du kaster dine øjne på, er du sikker på at få en i god kvalitet. Det vil sige, at der for det første kan være meget indhold i posen, og for det andet er de meget robuste. De enkelte poser kan derfor genanvendes. Vil du derfor gerne være mere grøn og træffe miljøvenlige beslutninger i det daglige, bør du overveje sådan en bærepose. En bærepose behøver dog ikke bare at være en kedelig indkøbspose. Du kan også sætte dit personlige præg på posen på flere måder. Du kan for eksempel vælge at få:

  • En bærepose med tryk
  • En bærepose med logo

At bæreposerne kan leveres med et logo eller tryk, gør dem også velegnet til virksomheder. På den måde kan du give dine kunder en personlig bærepose, de kan huske butikken ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *