Istandsæt din dør med sprøjtemaling

Måske har du en dør i din bolig, hvis farve slet ikke matcher med tapetet eller stilen i det rum, døren åbner op til. Det kan også være træet er ridset, eller malingen er slidt og afskallet. I sådan et tilfælde kunne man blive fristet til at installere en ny dør. Men hvis hængsler, håndtag og lås stadig fungerer, er det måske lige i overkanten. Mere oplagt er det at give døren et nyt lag maling. Desværre resulterer maling med pensel tit i en ujævn belægning, og du risikerer, at der forekommer tydelige mærker efter penselstrøg.

Ved at anvende sprøjtemaling kan du på rekordtid give din dør en makeover af de helt store. Sprøjtemaling af døre sikrer dig en jævn og glat overflade, da malingen fordeles jævnt over dørens areal.

Et sikkert resultat på alle slags døre

Skal du have malet flere døre i din bolig er sprøjtemaling slet ikke til at komme uden om, da det er den bedste metode til at sikre smukke, ensartede resultater. Et malerfirma som Dibbern Color Design har stor rutine i sprøjtemaling af døre og leverer også sprøjtemaling af møbler. Fyldningsdøre, franske døre, skydedøre. Ligegyldigt hvilke døre, der forbinder rummene i dit hjem, kan de lynhurtigt få en frisk lakering eller en ny spændende farve. Ydermere anvender Dibbern Color Design altid kun kvalitetsmaling. Dermed bevarer døren sin farve længst muligt, og du udsættes ikke for lugtgener, når malingen tørrer.

Hvad skal du selv foretage dig?

Sprøjtemaling af døre hos Dibbern Color Design er en nem måde at få frisket sit hjem op uden at skulle investere i nye døre, da firmaets erfarne malere på ganske kort tid vil kunne skabe overraskende resultater. Få at opnå den kortest mulige arbejdstid og dermed den mindst mulige regning, er der nogle ting, du selv bør foretage dig, inden sprøjtearbejdet går i gang.

  • Greb og nøgleblik bør afmonteres
  • Låse og hængsler kan enten afmonteres eller blive på døren, afhængigt af om du ønsker dem lakeret i dørens farve eller ej
  • Dobbelttjek farven, så du er sikker på, at din dør vil matche tapetet eller møblerne i dit rum