Bæredygtigt undertøj – hvad går det ud på?

Undertøj kan være en svar ting at finde rundt i, og især hvis du kigger på et mærke, du ikke er vant til. Derfor har mange også en tendens til at holde sig til de mærker og snit, de kender. Det betyder dog ikke, at det ikke kan være fordelagtigt at prøve noget nyt en gang imellem – for eksempel i form af noget bæredygtigt undertøj til kvinder, der ikke bare har en masse gode fordele for dig, men også for miljøet. 

Hvilken model?

Undertøj til kvinder kan være svært at finde ud af, fordi der findes så mange forskellige snit og materialer. Indenfor trusser, kan du for eksempel finde:

  • Boyleg briefs
  • Brazilian bikini
  • G-streng
  • Hipster

Og derudover findes der også mange flere forskellige slags. I forbindelse med trusserne, giver det god mening at snakke om de forskellige slags bh’er. Du kan blandt andet finde en sports bh, almindelig bh uden bøjle osv. Til sidst findes der også et hav af forskellige sokker, du kan vælge mellem. 

Alle disse typer undertøj findes i forskellige farver, hvor de mest populære typisk er de monokrome.

Mange kvinder ejer en masse forskellige trusser, bh’er, sokker osv. i forskellige snit, materialer og farver. Økologisk undertøj til kvinder kan tilbyde dig præcis samme snit, som du er vant til, samtidig med at produkterne er lavet i et blødt materiale. Du kan desuden vælge mellem nogle af de mest populære undertøjsfarver, herunder hvid, sort, grå og lyserød. 

Hvad betyder det, at noget er bæredygtigt?

Bæredygtigt undertøj til kvinder er både godt for miljøet og din krop. Undertøjet er lavet af bambus, som har adskillige funktioner, der gør det til en økologisk plante. For eksempel optager planten meget mere CO2 end mange andre planter, samtidig med at det gror hurtigere og ikke kræver specielt meget vand. 

Fordi økologisk undertøj til kvinder er lavet af bambusfibre, får du noget undertøj, der både er behageligt og termoregulerende. Desuden er bambus utroligt allergivenligt og dræber mulige bakterier, der befinder sig på og omkring dig. Det betyder også, at det bæredygtige undertøj er lugtafvisende.