Frisk badeværelset op med et nyt badeforhæng

Det kræver ikke særlig meget arbejde at få dit badeværelse til at se ud af lidt mere. Oftest kommer man rigtig langt med det rigtige badeforhæng. Hos Ideshoppen.com kan du finde et bredt udvalg af badeforhæng i bedste kvalitet. Der findes alt fra helt de klassiske badeforhæng til de anderledes og sjove badeforhæng med de vildeste farvekombinationer.

Find et bruseforhæng på budget

Det kan godt være en større opgave at finde et bruseforhæng i god kvalitet til en favorabel pris. Hos Ideshoppen.com finder du en lang række bruseforhæng i forskellige prisklasser, så der er noget til ethvert behov. Bruseforhængene kan fås i forskellige størrelser, mønstre og farver. Det er helt op til dig og din indretning på badeværelset at vælge det bruseforhæng, som du har behov for. Hos Ideshoppen.com er de mest populære mål på bruseforhæng:

  • 180 x 180 cm
  • 180 x 200 cm
  • 180 x 220 cm

Så før du begynder at lede efter det rigtige bruseforhæng, er det en god ide at vide, hvilke mål dit kommende bruseforhæng skal have. Hvis ikke nogle af de ovenstående mål passer, er det ikke det store projekt at klippe bruseforhænget til, så det passer perfekt til dit badeværelse. Dette kan gøres med en almindelig køkkensaks.

Størstedelen af udvalget af bruseforhængene på Ideshoppen.com er fra fra det danske mærke, Engholm. Dette mærke er kendt for deres gode kvalitet. Udover det danske Engholm bliver er også tilbudt det tyske mærke, Axentia. Dette firma er kendt for at producere prisvenlige bruseforhæng i god kvalitet. Hvis man køber et bruseforhæng fra Axentia, kan man ofte finde en bademåtte i samme tema.

Sjove badeforhæng

Hos Ideshoppen.com findes der et udvalg af anderledes og sjove badeforhæng, så der kan komme lidt gang i den på badeværelset. Disse badeforhæng skiller sig ud fra de traditionelle badeforhæng ved at være meget farverige og fyldt med iøjnefaldende motiver. Der findes blandt andet badeforhæng, hvor der er afbilledet en orkidé, og der findes også et badeforhæng, som er præget af vanddråber og bambus. Dette er bare nogle af de mange sjove badeforhæng på Ideshoppen.com.