Køb en Kettler crosstrainer

En crosstrainer er et træningsredskab til hjemmet, der, i modsætning til en motionscykel, ikke bare træner dine ben, men også stimulerer resten af din krop, så du får en god, bred træning, der gavner både din kondition og dine muskler. Denne træning får du uden de konsekvenser, der er forbundet med traditionelt løb på løbebånd eller i skoven, for en crosstrainer er på grund af dens design meget mildere mod dine knæ og andre led, der ofte kan overbelastes under løb.

Tag eksempelvis en Kettler crosstrainer, der er det perfekte redskab for dig, der ønsker en træningsform, som hurtigt kan bringe dig i form, men som ikke slider på dine led hver gang, du dyrker motion.

Træn hele kroppen med ét redskab

Der findes mange forskellige motionsøvelser og mange forskellige maskiner, redskaber og vægte, der er designet til at træne hver enkel muskelgruppe i kroppen. For nogen er det et rigtigt valg, men for mange, der bare gerne vil i form, er de mange forskellige maskiner ofte helt unødvendige.

Med en crosstrainer kan du nemlig træne hele kroppen på samme tid, og en crosstrainer er derfor det ultimative motionsredskab for dig, der gerne hurtigt vil i form, men ikke kan overskue de mange forskellige maskiner i fitnesscentret.

Med en crosstrainer træner du både: 

  • Ryg
  • Arme og skuldre
  • Lår og baller

Derfor kan du spare en masse tid og energi ved at vælge en crosstrainer, og for de fleste er det det eneste redskab, der skal til for at komme i form.

Kom i form i stuen

En anden og meget attraktiv fordel ved en crosstrainer er, at du kan placere den lige præcis, hvor du ønsker det, samtidigt med, at du kan spare pengene og transporttiden som er forbundet med traditionelle fitnesscentre.

En crosstrainer kan altså på længere sigt spare dig for penge, og den kan spare dig tiden, du ville bruge på forskellige maskiner i fitnesscentret, plus transporttiden. Det er altså bare med at komme i gang med en crosstrainer, hvis du ønsker et nemt, behageligt og ikke-tidskrævende træningsredskab, der hurtigt og nænsomt bringer hele din krop i form.