Sådan skaber du en rød tråd i din stue

Det kan være svært at få alle sine møbler til at passe sammen, og det kan være endnu sværere at finde ud af, hvilket look du går efter at skabe. Fortvivl dog ej, der er nemlig en løsning. 

Hvis du ønsker at skabe en rød tråd i din stue eller ønsker en større sammenhæng mellem dine møbler, er der altså nogle forskellige initiativer, du kan tage for at opnå netop dette mål. 

Sådan kan du starte:  

  • Udvælg et møbel i rummet, som du ser som Værende centrum eller det, som du drager inspiration fra

For eksempel kan du vælge at købe en læderhynde til en af de møbler, du allerede har stående i stuen. Farven på denne læderhynde kan danne basis for, hvilken farvepalette du vil have i stuen. Bestil læderhynder her.

  • Skab den røde tråd

Den hurtigste måde at skabe en rød tråd på er nok at placere flere af de samme ting rundt om i stuen. For eksempel kan du dekorere stuen med flere forskellige små planter, og på denne måde kommer den grønne farve i spil og skaber altså en rød tråd, uden du nødvendigvis har skiftet nogle af dine møbler ud. Hvis man igen tager udgangspunkt i en læderhynde, så kunne man herved også integrere andre læderinteriør i stuen. Selv de mindste detaljer kan bidrage – for eksempel kan man købe små glasbrikker lavet i læder. På denne måde vil der være flere læderelementer i stuen, som alle sammen er med til at binde alle møbler sammen. 

Lav dit eget hyggehjørne

Hvis overstående lyder for krævende og tager for lang tid, så kan du også vælge at fokusere på at skabe et lille hjørne i din stue, som passer lige netop dig. Her handler det i bund og grund bare om at skabe noget iøjenfaldende. Her kan man vælge at tage udgangspunkt i en bænk, tilføje en læderhynde og pifte hjørnet op med lamper, planter og et lille gulvtæppe. Herved har du skabt et hjørne, som på ingen tid vil pifte hele stuen op.