Brug flaskegas i din virksomhed

Har man en virksomhed, så har man for det meste også brug for en energikilde. Her kommer flaskegassen ind som en rigtig god mulighed. Gas på flaske er let at transportere, så omfatter din virksomhed transport og bevægelse, er gassen en oplagt mulighed. Tit og ofte skal maskiner og apparater flyttes, og det er nemt med den mobile energi, som flaskegas er. Det, at gassen er let at transportere,gør også, at den er ideel til mobile maskiner som f.eks. gaffeltrucks, der ikke kan være løbende tilsluttet til en fast energiforsyning. Energien, flaskegassen, flyttes nemt og hurtigt til nøjagtigt det sted, der er brug for den! – Så skal du også huske, at flaskegas er en både billig og miljørigtig energikilde.

Hvor kan flaskegas være anvendeligt?

Inden for industri og håndværk er fordelen bl.a., at gas kan reguleres og varmen styres hurtigt og effektivt. Derfor er gas oplagt til en række fyrede processer som f.eks. tagdækning, jern- og metalstøbning, skærebrænding og lodning. I ældre bygninger og i industrien er det tit, at man holder en bestemt temperatur, og det kan være særdeles kostbart. Her er flaskegas oplagt i forhold til f.eks. oliebasseret opvarmning. Inden for landbruget kan flaskegas også være en stor fordel, da den har en ren forbrændingsevne og en høj virkningsgrad. Du er derfor sikret højt udbytte, samtidigt med, at miljøet skånes. Du kan bruge gassen til korntørring, opvarmning, bekæmpelse af skadedyr, for blot at nævne nogle få eksempler. I restaurationsbranchen bruges ofte gaskomfur, fordi det er nemt og hurtigt at regulere varmen. 

Erhvervsaftale

Er du i en branche, hvor flaskegas er den oplagte energikilde, så er det en rigtig god idé at lave en erhvervsaftale med din leverandør, sådan så du er sikker på – altid at have gas. Det er – eller kan være – et stort problem for virksomhedens drift, hvis du pludselig løber tør for gas. En erhvervsaftale sikrer, at du regelmæssigt får en bestilling af gasflasker. Ring og hør nærmere hos din forhandler, hvilke fordelagtige aftaler, man kan tilbyde dig! Og ellers: så køb gasflasker her.