Nye cargo pants fra Molecule

SÅ er mine nye Molecule cargopants endelig kommet hjem! Jeg har glædet mig helt sindssygt til at få deres nye model fra deres efterårskollektion hjem, så jeg kan prøve dem på. Når man er samler, må man jo hele tiden holde sin samling opdateret, og derfor har jeg købt de nye modeller Comfy Combats og Outdoors – selvfølgelig i alle motiver og farver.

Første tur i camouflagebukserne

Nu har jeg lige været en tur i mine Outdoors, som jeg har købt med camouflageprint, og de må siges at være virkeligt komfortable at gå rundt i. Pasformen er helt genial og stoffet føles dejlig behageligt på huden, hvilket jeg godt kunne være lidt bange for ikke var muligt, nu hvor de er lavet af et lidt kraftigere stof. Dette skyldes, at de, som modelnavnet måske antyder, er designet specielt til udendørs brug, og derfor skal kunne holde til lidt mere slid og knubs, end de almindelige modeller er vant til. Ikke desto mindre, er de stadig super behagelige at gå rundt i, og jeg tror at jeg kommer til at blive rigtigt glad for dem, især på den lange bane, når jeg skal bruge dem på udendørsture. Jeg har selvfølgelig også købt to par af dem, så jeg ikke kommer til at skulle bruge samlermodellerne og slide hul i dem osv!

Skal man have cargo bukser til mænd, skal det være Molecule

FORDI:

Hvis der er et par cargobukser fra Molecule, der er behagelige, så er det da godt nok Comfy Combats. De er baggy, passer til stort set alt og stoffet er blødt og ikke for kraftigt. Samtidig er de lavet i en så god kvalitet, at de kan holde i mange år, hvis du passer godt på dem, og så kommer de også i farver, der ikke ligefrem skriger at cargopants har været brugt som standard militæruniform.

Med andre ord, er Molecule cargo pants bare uovertrufne, når det kommer til design og kvalitet – her kan du virkeligt regne med at få noget for pengene, når du investerer i et par!

På baggrund af det jeg skriver ovenfor, kan i nok godt regne ud, at jeg er rimeligt stor fan af de nye cargobukser Comfy Combats. Hvis i troede at Outdoors bukserne var behagelige, bliver i kun overraskede. De her bukser er gode! Jeg vil endda gå så vidt at sige, at de kan bruges som joggingbukser, hvis man bare skal gå en hel dag og slappe af derhjemme.

Jeg har heldigvis købt 3 par af denne model, så jeg både har et par til samlingen og to par til at bruge selv. Det kunne heldigvis kun lade sig gøre fordi de havde tilbud på cargo bukser!

De cargobukser, jeg har købt til at bruge, har jeg valgt at købe i en mere neutral farve, end for eksempel mine camouflagebukser – de er nemlig hhv. sandfarvede og grønne. Jeg føler, at jeg på den måde, lidt bedre kan bruge dem til hverdag, når jeg bare er ude offentligt, fordi farverne på cargobukserne er lidt mere neutrale.