Den universelle plastkasse

Hvis jeg siger plastkasse, hvad er så det første du tænker? Der er sikkert 100 forskellige svar på det spørgsmål. Min pointe er, at en plastkasse kan være et vidt begreb. Der findes nemlig utrolig mange forskellige slags plastkasser. Små plastkasser, plastkasser med låg, opbevaringsæsker, plastkasser til opbevaring etc. I visse tilfælde er plastkasser med låg foretrukket og i andre tilfælde er det plastkasser til opbevaring der er den oplagte løsning. Men der findes en slags plastkasse som går for at være den universelle model og det er sortimentskassen. Ultraplast, som er en af Danmarks førende producenter af sprøjtestøbte plastkasser, har fortalt mig at sortimentskassen er en af de mest efterspurgte. Og det er den fordi den er universel. Den kan bruges i mange forskellige sammenhæng.

Det der kendetegner en sortimentskasse er, at den kan rumopdeles. Du har mulighed for, at sætte nogle små plastik skillevægge op nede i plastkassen, på den måde kan du finsortere indholdet og holde det adskilt. Selvom sortimentskassen er kendt som den universlle plastkassen, bliver den oftest brugt som en sortimentskasse, hvorfor den også har præcis det navn. Navnet kommer af, at men kan have forskellige sortimenter af produkter opdelt i plastkassen. Et eksempel kunne være smykker. I stedet for du skal have kasse til øreringe, en kasse til ringe og en kasse til halskæder, så kan du have dem alle samlet i én kasse, uden det bliver noget rod. Det er en af sortimentskassen unikke brugsmåder. Det giver mange fordele i mange forskellige situationer, at du på den måde kan rumopdele plastkassen. Det gør den til den foretrukne plastkasse i mange tilfælde.

Sortimentskasser er en 2 i 1 plastkasse

Udover at være en genial plastkasse fordi du kan rumopdele den, så er sortimentskassens helt store styrke, at det også kan fungere som en helt almindelig plastkasse. En sortimentskasse er produceret til det formål, at kunne sortere og have muligheden for at rumopdele. Men selv dem som investerer i sortimentskasser af den årsag, kan stå i situationer, hvor de har mere brug for en standard plastkasse. Hvis det er tilfældet kan du nemt tage de væggene ud af sortimentskassen og så fungerer den fuldstændig som hver anden plastkasse. Sortimentskasser ligger oven i købet samme prisleje som “normale” plastkasser, hvorfor mange argumenterer for at du lige så godt kan investere i sortimentskasser fremfor almindelige plastkasser.

Sortimentskasser fra Ultraplast kommer i mange forskellige størrelser. De er opdelt i forskellige serier. Du kan få det fulde overblik over alle de forskellige sortimentskasser Ultraplast har i deres sortiment, på deres hjemmeside. Alle sortimentskasser fra Ultraplast, er fødevaregodkendte og plastikken vil hverken optage eller afgive noget i forhold til indholdet. Det er værd at vide, hvis du skal opbevare fødevare eller lignende produkter i dine sortimentskasser. Dertil kan alle plastkasserne stables uden problemer, hvilket kan være en stor fordel for mange. Afslutningsvis kommer sortimentskasserne og stortset alle andre plastkasser med låg. Hvilket også er yderst fordelagtigt.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *