Derfor skal du forsyne dine medarbejdere med en personlig overfaldsalarm

Er du ansat på en arbejdsplads, hvor det kræves, at du sommetider skal arbejde alene, om natten eller i nærheden af mennesker, der kan finde på at handle pludseligt og utilregneligt? Er det måske dig, der er leder på en sådan arbejdsplads? Hvis du eller dine medarbejdere arbejder på en institution eller anden form for erhverv, hvor det nogle gange er nødvendigt at sætte livet på spil, kan det både være en nødvendighed, men også en god investering at forsyne dine medarbejdere med en personlig overfaldsalarm, der kan vise sig at spille en afgørende rolle, når det lige pludselig gælder.

Stella Safe, som er en del af virksomheden Stella Care, er særligt dygtige til at producere overfaldsalarmer, der aldrig svigter, når den er nødvendig. Sørg for at dine medarbejdere altid føler sig trygge med en personlig overfaldsalarm fra Stella Safe, hvis du arbejder på en arbejdsplads, hvor dine medarbejdere i nogle tilfælde kan være nødt til at sætte livet på spil.

Vi skal føle os trygge på arbejdspladsen

Vi lever generelt i et trygt og rart land, hvor der ikke er meget fattigdom eller kriminalitet. I hvert fald ikke, hvis vi sammenligner os med andre lande. En af de mange grunde til, at vi generelt kan føle os trygge, er vores demokrati og vores sikkerhed. Vi kan alle gå trygt på gaden uden frygt for at miste livet, uden vi havde forventet, at det skulle være lige nu. Nogle af os har det måske endda så trygt og rart til hverdag, at vi glemmer, at det ikke er os alle sammen, der lever i de samme trygge rammer.

Der findes mange flere institutioner og erhverv i Danmark, end du lige tror, hvor medarbejderne dagligt sætter deres liv på spil. Vi skal være bedre til at passe på disse medarbejdere, og derfor skal de selvfølgelig have en personlig overfaldsalarm. Med overfaldsalarmer på sådanne arbejdspladser kan vi redde liv og forhindre episoder, som måske ikke engang behøvede at være farlige.

Vi skal være glade på arbejdspladsen

Hvis vi skal være glade på arbejdspladsen, handler det først og fremmest om, at vi skal føle os trygge. Hvis ikke vi føler os trygge, kan det være svært at være glade i hverdagen. Så hvis medarbejderne ikke føler sig trygge, når de er på arbejde, vil det være svært for dem at finde arbejdsglæden. Hvis du derimod sørger for at give dine medarbejdere en personlig overfaldsalarm, kan du sikre dig, at de føler sig trygge hver eneste dag, og dermed kan du skabe en øget arbejdsglæde. Derfor bør alle arbejdspladser, hvor medarbejderne arbejder alene eller i uvante og udsatte omgivelser, give alle de udsatte medarbejdere en personlig overfaldsalarm, der kan vise sig at redde liv i farlige situationer. Med en personlig overfaldsalarm til den enkelte medarbejder kan vi gøre en enorm forskel og skabe de bedste rammer for et endnu tryggere Danmark. Bestil en personlig overfaldsalarm hos Stella Safe og vær den første i din virksomhed til at gøre en forskel.