Er der bivirkninger ved at få foretaget en fedtfrysning?

Fokus på kroppen og dens udseende er noget, mange optages af i dagens samfund. Træningscentrene er fyldt med folk, der træner på livet løs. Sund kost og sunde madvaner præger de danske køkkener, for at man kan opnå det ønskede kropsideal. Nogle har svært ved at komme af med det overskydende fedt på kroppen, som de ikke ønsker, hvorved de for eksempel vælger at få foretaget operationer. Andre vælger dog det, der kaldes for fedtfrysning. Dette kan foretages blandt andet inde i København til en rimelig pris. Man kan for eksempel få fedtfrysning hos Inviocare.

Hvad er en fedtfrysning?

En fedtfrysning er en måde, hvorpå man kan få fjernet uønsket fedt på udvalgte områder af kroppen. Selve behandlingen med fedtfrysning fungerer ved, at man nedkøler det specifikke område, således fedtcellerne i dette område vil nedkøles. Det er kontrolleret og ikke farligt at få foretaget en fedtfrysning.

Man har gennem undersøgelser og forskning fundet ud af, at det kun er fedtcellerne i det udvalgte område af kroppen, der påvirkes af denne nedkøling. Vævet og de andre celler i dette område påvirkes altså ikke af en fedtfrysning.

Hvorfor fedtfrysning?

Mange vælger at få foretaget en fedtfrysning således, at de kan opnå deres ønske og forestilling om, hvordan deres krop skal se ud. Det kan være, at de føler, at de har prøvet alt – både har spist sundt og trænet nede i fitnesscenteret – men uden at opnå det ønskede resultat.

Bivirkninger ved fedtfrysning

Hvis man overvejer at få foretaget en fedtfrysning, kan det være man bekymrer sig om, om behandlingen efterfølgende har bivirkninger. Der er ganske få bivirkninger ved at få en fedtfrysning, hvilket gør, at man ikke behøver at bekymre sig om arbejde og andre planer de efterfølgende dage. Man bliver ikke fysisk begrænset.

Nogle kan efter behandlingen opleve ømhed de pågældende steder, hvor fedtfrysningen er blevet foretaget. Nogle kan også opleve en følelsesløshed eller prikken i området i nogle dage eller uger efter behandlingen. Dette skulle dog gerne forsvinde efter.

Det anbefales, at man efter behandlingen masserer området, hvor det uønskede fedt er blevet nedkølet.