Jeg er endelig blevet ITIL certificeret!

Hvis der er noget, jeg sætter pris på i livet, så er det at blive klogere. Nogen ville kalde det begær efter succes – jeg kalder det nysgerrighed efter livet. Jeg elsker at fordybe mig i de områder, jeg interesser mig for. Og jeg tager gerne kurser eller går til foredrag, der omhandler emner, som ikke nødvendigvis har noget med mit job eller min uddannelse at gøre. Det er klart en kvalitet, hvis jeg skulle sige det selv. Specielt fordi mine interesser ofte falder sammen med det, jeg laver til hverdag. På den måde får jeg lov til at fordybe mig i et emne, jeg elsker, og som samtidig øger mine kvalifikationer.

Jeg har netop færdiggjort et ITIL kursus hos Global Knowledge, og I er de første, jeg praler til. Du kan også tage et ITIL kursus, hvis du bliver fristet efter at have læst dette indlæg. Du kan læse om alle Global Knowledge’s ITIL kurser her.

ITIL kurser hos Global Knowledge

Hos Global Knowledge kan du få undervisning i den højeste kvalitet, når du skal tage dine ITIL kurser. ITIL er en metode i IT Service Management, som er den mest udbredte og respekterede metode over hele verden. Grunden til, at disse ITIL kurser er så gode, er at metoden er baseret på best practice erfaringer, og derfor vil du få den bedste viden, uanset om du arbejder i den private eller offentlige sektor.

ITIL kurser er så gode, fordi de kan hjælpe organisationer med at tale samme sprog. Således kan disse organisationer, som helt sikkert har 100 forskellige sprog efter afdeling, sørge for at have en fælles platform, hvor der ikke opstår misforståelser på grund af den fælles terminologi.

Derudover er metoden jo som sagt en metode inden for IT Service Management. Derfor er det kun en fordel, at ITIL kurser hjælper med at imødekomme kundens forventninger gennem en konsekvent anvendelse af aftalte processer. ITIL kurser kan desuden tilpasses, så de bliver relevante for den enkelte organisation, uanset størrelse og branche.

Der er altid belæg for at gøre sig klogere

Dette får mig forresten til at tænke på uddannelsesloftet, som jo blev indført i 2016 og som sidenhen er blevet tilpasset af regeringen. Selvfølgelig koster uddannelser staten rigtig mange penge – det vil jeg slet ikke komme ind på – men egentlig er tanken lidt fjollet. Hvorfor skal der være et loft for, hvor meget vi må uddanne os?

Heldigvis forhindrer uddannelsesloftet os ikke i at tage kurser som disse værdifulde ITIL kurser. Du har altså stadig mulighed for at dygtiggøre dig inden for et felt, og særligt i IT-branchen findes der uendeligt mange muligheder. Jeg er så taknemmelig for, at jeg er kommet igennem mit ITIL kursus, og jeg endelig har fået mit ITIL certifikat. Nu vil jeg være en endnu stærkere kandidat, hvis jeg skal ud og søge nyt job en dag.

Jeg har forresten hørt en lille fugl synge om, at der lige om snart bliver lanceret et ny opdatering, nemlig ITIL4. Det vil naturligvis være oplagt for mig at tage et ITIL4 kursus, når disse bliver udbudt, så jeg kan gøre mine kompetencer endnu mere aktuelle. Der er ingen grund til at stoppe nu, og det er også derfor, der findes flere forskellige ITIL kurser. Der er altid mulighed for at lære endnu mere.