Ny iPhone 7 skærm

Vi kender alle sammen en, der på et tidspunkt har smadret sin skærm på sin smartphone. Jeg vil næsten gå så langt, at sige langt størstedelen af os, har selv prøvet det. Det er ikke noget man er stolt af. Det er rent ud sagt, skide irriterende når det sker. Jeg er en af de heldige, der har prøvet det flere gange. Inden du begynder, at kalde mig alle mulige navne, som er synonymer for klodsmajor, så vil jeg gerne have lov at forsvare mig selv. Sidst jeg oplevede, at smadre min telefon, gik det ud over min iPhone 7 skærm. Måden det skete på, irriterer mig grænseløst. Jeg er ude og nyde vejret, som for en gangs skyld er godt. Vi er en flok venner der er taget på Islands brygge for, at nyde vejret og en kold øl.

Nogle har tæpper med, andre har øl med, jeg fik æren af at have en højttaler med. I og med det er min højttaler, er det naturligt nok, min iPhone 7 der bliver streamet musik fra. Det resulterer i min iPhone 7, går på runde en gang imellem, hvis folk har nogle musikønsker. Med andre ord, jeg har ikke altid helt styr på, hvor den er henne. Da solen var på sit højeste, midt på eftermiddagen, var det tilpas varmt, at min space grey iPhone 7 begyndte at blive ekstrem varm. Så jeg valgte, at lægge den under tæppet, så den kunne få en pause fra solen. Men ikke alle vidste den lå under tæppet, så en af mine venner kommmer til, at træde på den da han rejste sig. Hvilket resulterede i en smadret iPhone 7 skærm. Det er selvfølgelig mega ærgerligt. Men jeg kunne ikke rigtig tillade mig, at blive sur, da han ikke vidste den lå under tæppet.

iPhone 7 reparation

Da det jo ikke er første gang, skærmen på min iPhone 7 går i stykker. Har jeg derfor erfaringer med et godt værksted. iRepair i Valby, er mit go-to værksted, når det kommer til ny skærm iPhone 7. De har gode priser og det bruger kun originale reservedele, så man er sikker på et perfekt resultat. Men det vigtigste for mig, når jeg skal have skiftet skærm på iPhone 7, er det skal gå hurtigt. Vi ved alle sammen, hvor forfærdeligt det er, at undvære sin smartphone. Man er blevet så pokkers afhængig af de smartphones i dag, at man ikke kan undvære dem i flere dage af gangen.

Heldigvis kan iRepair oftest skifte din iPhone 7 skærm, på under en time. Det var derfor jeg for et års tid siden, benyttede dem. Dengang havde jeg også smadret min skærm, så jeg søgte derfor efter et sted, hvor jeg kunne få lavet iPhone 7 skærm skift. Jeg fandt iRepair, som både har værksted i Valby og Helsingør. Jeg bor i Valby, så det kunne ikke være meget nemmere. Så går din iPhone 7 i stykker, så vil jeg anbefale dig, at tage til iRepair.