Sims – Et computerspil i udvikling

Siden computeren kom til, så har det været populært at spille computer. I dag er det mere populært end nogensinde før.

Men som med mange andre ting, så kommer og går computerspil. I en periode er det ét spil, der er populært og senere er det et helt andet. Men der er nogen computerspil, hvis popularitet har hænget ved.

The Sims 4

Et af de computerspil er The Sims. The Sims udkom for første gang i år 2000. Siden er der udkommet i alt 4 grundpakker af The Sims. Hver gang, at der er kommet et nyt The Sims spil, så er det blevet forbedret. Man kan fx flere ting fra spil til og spil. Grafikken er også blevet forbedret fra spil til spil.

For tiden er det Sims 4, der er populært.

Der er kommet mange nye ting til i The Sims 4 i forhold til de tidligere spil.

Simmerne har fået en personlighed

Selve simmerne er blevet anderledes. Nu skiller simmerne sig ud fra hinanden, da man nu kan vælge en personlighed til ens simmer. Ens simmer har også en sjæl og et hjerte.

Simmernes bevægelighed er også blevet bedre. De bevæger sig mere naturligt.

Simmerne har fået følelser. Simmerne kan nu opleve 15 følelsesmæssige tilstande. Simmernes humør kan påvirkes af andre simmere, begivenheder og minder.

Simmerne har i den grad fået en forvandling fra de forrige spil.

Selve simmernes hjem og omgivelser har også fået en opgradering siden de forrige spil. Den gode grafik gør, at hjemmene føles meget mere livagtige.

Gør spillet sjovere med udvidelsespakker

Hvis man har spillet The Sims 4 grundspillet meget, så kan vælge at købe udvidelsespakker.

Når man køber en udvidelsespakke, så får man adgang til en masse nye ting.

Man kan fx få årstiderne ind i The Sims 4 ved køb af udvidelsespakken ”Årstiderne”.

Der kan man selv styre årstiderne.

Ved køb af udvidelsespakken ”Arbejdstid”, så kan man få ens simmer i job, og man kan være med til at styre ens simmer på dens arbejdsplads.

Man kan fx vælge, at ens simmer skal gå efter en forfremmelse. Ens simmer kan være med til at redde liv, hvis den får et job som læge.

Hvis man ønsker, at ens simmer skal have en bedsteven for livet i form af et kæledyr, så kan man købe udvidelsespakken ”Hunde og katte”. Der kan ens simmer også få et job som dyrlæge, hvor man kan være med til at redde andre simmers bedstevenner.

Kom hurtigt i gang med at spille

Dengang hvor The Sims første gang udkom, der fik man spillet på en CD-ROM uanset, om man købte spillet i en butik eller på en webshop.

I dag, når man køber The Sims 4, så får man det ikke tilsendt med posten. Man får en CD produktnøgle via ens E-mail, som man skal bruge, når man skal have downloadet spillet.  Det gør, at man får spillet hurtigere end, hvis man fik det på en CD-ROM. Der skulle man vente på at få spillet med posten. Nu kan man komme i gang med at spille relativt hurtigt efter, at man har købt spillet.