Tryg og dyrevenlig transport af hest til udlandet

Skal du flytte til udlandet i en længere periode f.eks. i forbindelse med arbejde eller studieophold, er det en stor omvæltning. Udover at skulle lære at begå dig i en ny kultur og måske på et nyt sprog, er der også mange ting, du må lade tilbage i Danmark. Relationer, vaner og trygge omgivelser, som giver dig styrke i hverdagen.

Hvis du rider, er relationen til din hest uden tvivl et af hverdagens allervigtigste ankre. Heldigvis behøver du ved et længere udlandsophold ikke nødvendigvis at skulle adskilles fra din firbenede ven. Firmaer som N.A. Nissen med speciale i dyretransport kan på tryg og ansvarlig vis få transporteret større dyr over store distancer.

Sikkerhed og dyrevelfærd har første prioritet

Det ville utvivlsomt være smart, hvis din hest ligesom Pegasus havde vinger, og I sammen kunne rejse mod nye himmelstrøg. Men sådan forholder det sig desværre ikke i den virkelige verden. Ligesom du har brug for et flyselskab med god komfort og service, så har din hest brug for et transportfirma, der tager dyrets behov alvorligt.

Ved lastbiltransport af levende dyr over 8 timer gælder særlige regler for køretøjets godkendelse. Kravene går især på mængden af foder, hvor meget plads der er til dyret, samt ventilation og temperatur. For at din hest ikke lider overlast og bliver stresset under transporten, er det vigtigt at vælge en dyretransport, der lever op til disse krav og ligeledes har en bred erfaring med transport af dyr over 40 kg.

Få et personligt tilbud

Heste er unikke dyr, og i forbindelse med lange rejser, er det betryggende at have det fulde overblik over transporten af dit dyr. Det kan bl.a. handle om:

  • Transporttid og afhentning af din hest
  • Forholdene under transport
  • Pris og betaling

Fordi hver transportopgave er unik, er det svært at sige, hvad en transport af en hest til udlandet vil koste. Det afhænger bl.a. af størrelsen på dit dyr, og hvor lang transporttiden er til din destination. Den bedste anbefaling er derfor, at du ringer og får et uforpligtende prisoverslag.