En tur i damens Gabor sandaler

Dette indlæg handler om, hvordan jeg endte i min kærestes Gabor sandaler. Og nej, jeg er ikke så stolt af at skrive dette indlæg. Det skal nu også mere ses som et shout-out til dem derude i verden, der producerer herresko. Måske er det også lidt et shout-out til dem, der bestemmer, hvordan moden skal være. Jeg er med på, at vi mænd ikke skal rende rundt i sokker i sandalerne. Jeg er også med på, at der faktisk er ret mange mænd, der allerede går i sandaler. Dog føler jeg stadig ikke helt, at herresandaler er accepteret af så mange kvinder. Her forleden dag fandt jeg så ud af, hvor ærgerligt det er. Det gjorde jeg, fordi jeg prøvede min kærestes nye Gabor sandaler, som hun netop havde fået hjem fra den online skoside Romershoes.com. Og ja, disse Gabor sandaler var altså bare ret så fantastiske at gå i.

Det var jo bare en tur ud til skraldespanden

Vi har jo alle prøvet det. Det er sent på aftenen, og du er rimeligt smadret efter en lang dag eller uge. Du har selvfølgelig smidt strømperne, og måske er du endda hoppet i joggingtøj. Det var jeg i hvert fald, da jeg endte i min kærestes Gabor sandaler. Jeg lå lige så lækkert i sofaen, da min kæreste bad mig om at gå ud med skrald. Når man er i et fast forhold og kender hinanden ud og ind, så er der bare nogle kampe, der ikke er værd at tage. Så jeg gik selvfølgelig ud med skrald.

Men gad jeg at bruge tid på at finde et par sokker frem, for at smide dem i vasketøjskurven fem minutter efter? Nej tak. Og er der noget, jeg ikke kan klare, så er det bare tæer i gummisko. Så her er min undskyldning. Jeg skulle ud med skrald, og min kærestes Gabor sandaler stod lige dér i entréen. Disse Gabor sandaler stod bare klar, og jeg skulle jo kun lige ud med skrald.

Min kæreste skal have flere Gabor sandaler

Jeg må indrømme, at jeg blev ret misundelig på min kærestes Gabor sandaler. Disse Gabor sandaler var jo bare helt vildt bløde i sålerne, og så fik jeg jo masser af luft til tæerne! Totalt fedt. Heldigvis var der ingen, der så mig, mens jeg havde disse Gabor sandaler på.

Og det er så her min pointe kommer frem. Hvor er det bare ærgerligt, at jeg ikke kan gå i sådan et par Gabor sandaler som min kæreste. Jeg kan selvfølgelig, hvad jeg vil, men jeg synes jo heller ikke, at det er super maskulint. Her skyder jeg skylden på de maskuline trendsættere derude. Der må jo være en grund til, at hverken jeg eller så mange andre ser et par Gabor sandaler som værende særligt maskuline. Det vil jeg gerne have lavet om på. Og hvis jeg ikke kan det… Ja, så må min kæreste bare få sig nogle flere Gabor sandaler i store størrelser.