En varm vinterjakke dame til hende den kuldskære

Hvert år, når det bare bliver de mindste smule køligere end 20 grader, begynder min kæreste at brokke sig. Eller, brokke sig er måske lidt tarveligt sagt, men hun bliver i hvert fald kuldskær. Og så begynder hun at klynke en smule. Jeg er holdt op med at tælle, hvor mange gange jeg har måttet ofre min egen jakke for at være en gentleman, men nu er den der introduktionsfase i forholdet ligesom snart overstået. Jeg behøver ikke at være en gentleman mere. Men devrfor skal hun jo stadig kunne holde varmen. Så nu har jeg købt en varm vinterjakke dame til hende på nettet. Jeg har fundet en perfekt varm vinterjakke dame på Superlove.dk.

Det er svært at finde en varm vinterjakke dame med nok dun i

Min kæreste begynder altid at gå med overgangsjakke i september måned, hvor jeg stadig går i T-shirt. Når vi når ind i oktober måned, har hun allerede skiftet til en varm vinterjakke. Så du kan vel nok regne ud, at når vi andre tager vores varme vinterjakker på, så er hendes varm vinterjakke ikke længere varm nok. Derfor har det længe været en mission for mig at finde en varm vinterjakke dame til hende, der er god nok til selv de værste frostgrader.

Det er enormt svært at finde en varm vinterjakke dame med nok dun i til at holde min kæreste på en 37 graders kropstemperatur. Derfor blev jeg helt vildt glad, da jeg fandt Superlove. De har nemlig virkelig mange varme vinterjakker fra alle mulige brands, der specialiserer sig i varme vinterjakker. Og da jeg gik ind og læste om dem, fandt jeg vejen til en helt perfekt varm vinterjakke dame.

Jeg har selvfølgelig været strategisk

Jeg har allerede fundet en og bestilt den, men jeg har gjort det strategisk. Hun skal nemlig ikke have den lige med det samme. Hun får den nemlig først, når vejrudsigten siger -10 grader. For jeg kender hende nemlig godt nok til at vide, at hun ellers vil begynde at gå med den med det samme. Hun vil blive enormt glad og tænke: “Endelig har jeg fået en god varm vinterjakke dame, der kan hjælpe mig med at holde varmen.” Og det må hun ikke. For så bliver hele idéen ødelagt, når vi nærmer os de 10 frostgrader.

Lige så meget, som gerne vil have min kæreste til at kunne holde varmen med en varm vinterjakke dame, handler det også om mig selv. Man er vel altid lidt strategisk, når man køber gaver til sin kæreste. Lige så meget som vil ikke vil indrømme det, så gør vi det jo for at få billige point. Denne gang har jeg måske også haft en lille bagtanke med hendes varm vinterjakke dame. Nu kommer sandheden frem.

Jeg ser nemlig frem til at give min kæreste en varm vinterjakke dame, så hun endelig kan få en vinter uden at fryse. Men lige så meget som jeg glæder mig til det, så glæder jeg mig også til at have min egen varm vinterjakke for mig selv.