Rejs alene sammen med andre – det må være det nye!

Efter jeg gik ud af skolen, har jeg haft lidt svært ved at finde nye venner. Det er som om, det bliver lidt sværere, jo ældre man bliver. I skolen og på fritidsjobbet kommer vennerne helt af dig selv. Du går i skole sammen med og arbejder sammen med folk på din egen alder, der er i den samme livssituation som dig. Helt automatisk finder I nogle af de samme interesser, og så kommer venskaberne helt af sig selv. Lige så snart du forlader skolebænken og fritidsjobbet, kommer der dog andre boller på suppen. Det er derfor, jeg overvejer at tage på singlerejser 2018. Ikke fordi jeg vil finde en kæreste – sådan en har jeg jo – men fordi jeg trænger til at møde nogle nye mennesker. Jeg har også kun hørt positivt om disse singlerejser. Jeg har hørt, at singlerejser er stedet til at finde nye rejsevenner og ikke mindst ægte venner. Derfor tror jeg, at jeg tager af sted på mine singlerejser med Events4singler.

Rejs alene sammen med andre – hvordan fungerer det lige?

Ja altså, jeg er jo ikke ude på at date. Jeg har bare den udfordring, at der ikke er mange kollegaer på mit arbejde, der har de samme interesser som mig. De tilhører måske en lidt anden aldersgruppe, eller også klikker vi bare ikke på det personlige plan. Det er svært, når man arbejder på en arbejdsplads, hvor der ikke er mange aktiviteter uden for arbejdet. Derfor overvejer jeg at tage på singlerejser.

Jeg skal selvfølgelig lige vende den med kæresten – det kan godt være, at jeg skal kalde det for noget andet end singlerejser. Idéen er jo bare, at jeg ved at tage på singlerejser forhåbentligt kan finde mig nogle permanente rejsevenner. Disse rejsevenner kan jeg jo så tage på “singlerejser” med igen, også selvom de måske finder sammen på kryds og tværs.

En singlerejse, der slår to fluer med et smæk

Rejs alene sammen med andre. Det lyder meget godt, ikke? Jeg rejser alene, men jeg er i selskab med andre mennesker på hele turen. På disse singlerejser vil jeg også få en masse oplevelser. Jeg kan for eksempel tage på singlerejser til Thailand eller singlerejser Italien! To fede lande, som er helt forskellige, og som jeg vildt gerne vil opleve. På disse singlerejser kan jeg opleve, lige hvad jeg vil og efter mit helt eget program. Jeg kan gøre det sammen med andre, som jeg aldrig har mødt før. Disse singlerejser slår altså to fluer med et smæk.

Jeg møder en masse nye mennesker, som forhåbentligt kan blive mine faste rejsevenner og måske også tætte venner til hverdagen. Lever disse rejser for singler op til deres omtale, kan jeg være sikker på at finde sådanne rejsevenner. Så nu er det bare lige kæresten, der skal godkende, og så er jeg ellers på vej af sted på mine singlerejser!