Jeg skal flytte til Amager

Jeg er vestjyde med stort V, og har altid boet her på fastlandet. Men eftersom langt størstedelen af min vennekreds nu bor i København, har jeg taget en drastisk beslutning: Jeg har nemlig købt en ejerlejlighed på Amager Strand. Lejlighederne omkring Amager Strand er kendt i den bredere offentlighed som Amagers Manhattan. Det skyldes ikke mindst de mange højhuse, som er beliggende ud til Amager Strand.      

Jeg skal dog love for, at det tog mange måneder – ja nærmest år – før jeg besluttede mig for at flytte til København. Men jeg tror, jeg har taget den rigtige beslutning, og jeg kan slet ikke vente, til jeg skal bo i Hovedstaden. Heldigvis var jeg heldig, da jeg fandt den bedste ejendomsmægler på Amager, som hurtigt og effektivt fandt frem min drømme ejerlejlighed.  

Denne ejendomsmægler hjalp mig

Boligmarkedet i København er kæmpestort, og det er nogle helt andre astronomisk, høje priser sammenlignet med i Vestjylland. Heldigvis har jeg taget et fornuftigt lån hos min bank, så jeg kan kan finansiere købet af min kommende ejerlejlighed med en fornuftig månedlig ydelse. Min bank besluttede, at jeg kunne låne op til 5,5 millioner, hvilket jeg blev yderst glad for. For 5,5 millioner kan man nærmest få et mindre gods i Vestjylland, mens det langt fra er tilfældet i København.

Jeg havde fået fortalt fra en ven, at ejendomsmæglerfirmaet MMLiving var garant for en fantastisk service, hvorfor jeg tog kontakt til dem. Efter et par fremvisninger af forskellige lejligheder på Amager forelskede jeg mig i ejerlejligheden på Amager Strand. Udover lejligheden gode størrelse, så var det nok den fænomenale udsigt, samt den nærliggende afstand til stranden, som gjorde, at jeg købte lejligheden. Nu ser jeg frem til at skulle flytte alle mine ejendele – inklusiv min motorcykel – over til Amager, så jeg kan starte et helt nyt kapitel i mit liv.