Min foretrukne osteopat på Frederiksberg

Jeg er meget aktiv i min fritid og har været det igennem de sidste mange år. Nu hvor jeg er blevet på den anden side af de 35, begynder alt den aktivitet at sætte sine tydelige spor. Jeg begynder at få ondt steder, hvor jeg ikke plejer at have ondt, og småskader kommer hyppigere end før. Det fik mig derfor til, at søge behandling hos en osteopat på Frederiksberg. Jeg er begyndt at komme regelmæssigt hos Thomas Månsson, som er uddannet osteopat og fysioterapeut. Han har sin egen klinik på Frederiksberg Alle. Hvis du er interesseret i at læse mere om Thomas Månssons arbejde som osteopat på Frederiksberg kan du gøre det på han hjemmeside http://maansson-osteopati.dk/

Jeg har gået hos Thomas i lidt over et halvt år og jeg har aldrig følt bedre i min krop end jeg gør nu. Jeg kan både mærke forskel når jeg er aktivt, men også i hverdagen. Min venstre skulder og ryg var begyndt at gøre ondt, så slemt at jeg mærkede det i hverdagen også. Efter bare 2 behandlinger kunne jeg mærke forbedringer og i dag er jeg 100% smertefri. På trods af det, kommer jeg fortsat regelmæssigt hos min favorit osteopat på Frederiksberg. Da jeg fortsat lever en meget aktiv hverdag, bruger jeg Thomas’ evner indenfor osteopati og fysioeterapi, til at forebygger eventuelle fremtidige skader. Det har været en succes, da jeg ikke har haft skyggen af en skade siden jeg startede hos en osteopat.

Fysioterapi og Osteopati under samme tag   

Mange klinikker vælger, at have fokus på én behandlingsform. Men hos Thomas Månsson fra Frederiksberg Osteopati, får du det bedste fra både fysioterapi og osteopati. Da jeg før er blevet behandlet hos flere andre fysioterapeuter, har jeg en klar fornemmelse af, hvordan en typisk fysioterapi behandling foregår. Derfor kan jeg med sikkerhed sige, at inkluderingen af osteopati har gjort en stor forskel. Thomas har mulighed for at supplere med forskellige metoder fra begge fag og på den måde kan han komme dit problem til livs. Jeg vil næsten betegne det som en slags fusionsbehandling.

Går du og overvejer at gå til en osteopat på Frederiksberg? Så henvend dig til Frederiksberg Osteopati hos Thomas Månsson, det vil du ikke fortryde. Desuden formår han også at mestre kraniosakralterapi, som er en gren indenfor osteopati der har nogle helt unikke metoder. Grundet hans store behandlings repertoire, kan jeg ikke se der findes et muskel eller led problem, som Frederiksberg Osteopati ikke kan klare.

Der ligger mange osteopater på Frederiksberg og omegn, derfor er det vigtigt at du ved, hvad du skal kigge efter. Min overbevisning siger, at du skal vælge Thomas Månssons klinik Frederiksberg Osteopati. Det kan både min samvittighed og min krop stå inde for. Hvis du dyrker sport på eliteplan eller bare som jeg har en aktiv livsstil, så vil en blanding osteopati og fysioterapi på Frederiksberg gøre underværker for dig.