Maileg sjovt legetøj for børn

Maileg legetøj: den perfekte gaveidé til barnet – og mor

Er du blevet inviteret til Baby Shower, barnedåb, fødselsdag, jul eller en helt femte lejlighed hvor du har brug for en gave til barnet, kan det være svært at finde den perfekte ting, når gaven også helst skal falde i mors smag.

 

Maileg legetøj til børn vil helt sikkert falde i både barn og mors smag, med nuttede designs og krammeklare kaniner, som passer perfekt ind på ethvert børneværelse.

Maileg – et dansk-ejet brand med sans for æstetik og leg

Maileg er et dansk brand som blev etableret i 1999 af Dorthe og Erik Mailil. Dorthe er kreativ direktør, og står for designet af Mailegs fine produkter. Maileg-universet udspringer af glæde til de folkekære eventyrs fortryllende og magiske verdener blandet med en god portion æstetik og legeglæde.

 

Legetøjet er lavet til at blive kysset, krammet, leget med og elsket – og er derfor i den bedste kvalitet.

Fine kaniner, bunnies og mus

Maileg må være mest kendt for de bedårende og bløde kaniner, bunnies og mus som fås i alle afskygninger, størrelser, designs og temaer.

 

Ligesom dukker kan de klædes på, og Maileg har derfor et stort udvalg af påklædningstøj til dukkerne i alle størrelser og designs. Din gave kan derfor blive startskuddet til en samling på det bedårende legetøj.

 

Mange af dukkerne leveres i fine æsker, som dukkerne kan opbevares i når de ikke er i brug. Æskerne pynter også så fint på børneværelset. Maileg har et stort udvalg af påklædningstøj og møbler, så din gave kan blive startskuddet til en samling på det søde legetøj.

 

En Maileg kanin, bunny eller mus kan følge barnet helt fra det er lille ind i voksenlivet, og kan gå i arv til den næste generation. Det er en fantastisk gave at give den lille, som helt sikkert vil huskes på!

Et stort sortiment

Udover kaniner, bunnies og mus har Maileg et stort sortiment med legetøj i alle afskygninger. Til de helt små findes der bedårende rangler udformet som pirater, havfruer, prinsesser og prinser. Til de små lokker – eller til mor – er der fine hårbånd og elastikker, og de krammeklare bamser er i alt fra dinosaurere til pingviner.

 

 

Maileg er helt klart et kig værd, når der skal vælges gave til barnet. Med Dorthe Mailegs sans for æstetik, farver og designs blandet med magi fra eventyrernes verden er det svært at gå galt i byen med en gave fra Maileg.