Har du fyldt dit grillkul lager op til sommer?

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det betyder grillsæsonen står lige for døren. Hvis der er noget vi danskere elsker så er det, at grille. Overordnet findes der 2 former for grille kulgrill og gas grill. På trods af gas grillen er populær blandt nogle, så foretrækker majoriteten stadigvæk en kulgrill. Men det betyder også du skal huske at fylde dit grillkul lager op inden sæsonen går i gang.

Personligt er mine to favorit ting ved sommeren, varmen og grillmad. Jeg er selv stor enthusiast når det kommer til grillmad, hvorfor jeg også altid sørger for, at handle stort ind af grillkul i foråret. Du kan selvfølgelig altid fylde op, hvis du løber tør. Jeg kan dog godt lide, at have mit grillkul lager fyldt helt op, på den måde ved jeg, at jeg altid er klar til at grille hvis jeg får lyst.

Eksklusive CO2-frie kul hos Yeschef

Jeg køber altid mine grillkul hos Yeschef. Yeschef er en af Danmarks største webshops for køkkenudstyr, hvoraf de også har mange forskellige produkter inde for grillverdenen. Det gode ved, at handle grillkul hos Yeschef er de har mange forskellige slags grillkul og vælge i mellem. Mange bruger bare “normalt” grillkul fra deres lokale supermarked, men det er ikke særlig miljøvenligt. Kul udleder meget CO2 og er en af de værste syndere. Hvis du gerne vil undgå at være en af mange CO2 syndere, så kan Yeschef hjælpe dig. De har nemlig et eksklusivt udvalg japansk kokos grillkul.

Japanske kokos grillkul er helt unikt fordi de ikke udleder CO2 og de er desuden helt røg- og lugtfri. Og som det ikke var nok, så brænder de også længere end normalt grillkul, hvilket vil sige de er billigere i længden. Jeg kan ikke se nogen grund til ikke at bruge japansk kokos grillkul i stedet for “normalt” kul. Det er en kæmpe win/win, for både dig selv og for hele den globale opvarmning. I disse tider, hvor der er stor fokus på global opvarmning, med god grund, så er japanske kokos grillkul en nem måde, at bidrage på. Faktisk bruger størstedelen af alle restauranter og større instutitioner denne grillkuls type, netop fordi de udleder færre CO2. Nogle mener det burde være et krav til alle større restauranter, at skulle bruge kokoskul og det kan jeg godt tilslutte mig.