Heldragter der holder din baby varm og godt tilpas

Heldrager til babyer og børn er en af de beklædningsgenstande, som er mest benyttet, og som er mest uundværlig i hjem med børnefamilier. En heldragt er for det første praktisk, da de fleste indeholder knapper langs benene – praktisk og nemt er to ord, som nybagte forældre ønsker, at tingene skal være. Med knapper langs benene, kan du let skifte ble på dit barn uden det helt store besvær. Derudover findes heldragter med lange eller kort ben samt med lange eller korte ærmer. Nogle findes ligeledes med muligheden for heldragter med eller uden fødder. Heldragter med fødder benyttes ofte til børn, mens de er spæde, eller som alternativ til nattøj. Med de  mange muligheder inden for heldragter, kan du udvælge netop den, som du behøver til din baby. 

Hvorfor er en heldragt så essentiel? 

Med en heldragt får din baby eller dit barn muligheden for at opleve total bevægelsesfrihed, hvor intet strammer, og hvor du som forælder kan være sikker på, at dit barn holder på varmen. Her er ingen knapper på maven eller ryggen, hvilket sørger for varm krop både for og bag. Desuden betyder det, at dit barn kan ligge på maven eller ryggen uden at opleve generende knapper, hvilket klart er en fordel. 

Hos Småfolk finder du et bredt udvalg af heldragter til babyer i 95% organisk bomuld. Sortimentet er bredt, og her er heldragter med mange forskellige motiver, som med garanti vil klæde din dreng eller pige. Desuden matcher sortimentet de fleste nybagte forældres ellers hårdtramte pengepung. De mange motiver på heldragterne er objekter som elefanter, traktorer, svaner, blomster, dinosaurer, æbler med mere. Desuden har Småfolk indgået et samarbejde med Sophie La Girafe, hvilket ligeledes præger sortimentet af heldragter til babyer.

Ved forberedelserne til den førstefødte, går du som forælder og forestiller dig, hvordan du ønsker at klæde dit barn i enten fine små kjoler til piger eller i en fed T-shirt og jeans til drenge. Selvom det er ønsker, som nok skal komme til at ske på et tidspunkt i løbet af opvæksten, så er det ikke nødvendigvis tilfældet i dit barns første leveår. Her er det nemlig fortsat heldragter, som pryder de fleste babykroppe. Med en heldragt undgår du en kold baby, og får i stedet en veltilfreds baby, der holder på temperaturen, når der febrilsk forsøges at lære de første træk til at kunne kravle. Desuden fungerer heldragter rigtig godt til, når din baby skal sove. Med de mange muligheder af heldragter til babyer eller større børn, finder du hurtigt ud af, hvilken der nemmest og mest oplagt for dig.