Uforglemmelig underholdning til firmafesten fra en af landets førende entertainere

Er man så heldig, at ens arbejdsplads afholder firmafest inden for det næste stykke tid, og har man hertil interesse i at præge arrangementet med underholdning udefra, så er kan tryl fra en af danmarks førende tryllekunstnere og entertainere være et godt bud.

Den danske entertainer har opnået en livslang erfaring som tryllekunstner og tilbyder underholdning i en kombination af tryl, stand-up, close-up magi og større sceneshow til både mindre og større arrangementer ved firmafester.

Underholdning til firmafester er en af de mest populære arrangementer, hvor han alt efter aftale kan levere underholdning i absolut særklasse. Det er muligt at booke tryllekunstneren til at cirkulere rundt til festen og performe små “street tricks”, men arrangementet kan også bookes som et større sceneshow, hvor de ansatte på arbejdspladsen – evt. chefen bliver hevet op på scenen og kommer til at indgå i showet. Alt sammen kan man læse mere om på hjemmesiden, hvor kontaktoplysninger også foreligger.

Trylleri, tricktyveri og stand-up kombineret

Tryllekunstneren er specielt velkendt for sin ekspertise inden for trick-tyveri, hvor han både kan undervise i at undgå at blive offer for selv samme stunt, men også benytter det som led i et fabelagtigt show, hvor deltagerne på scenen bliver frarøvet deres ejendele – alt sammen til stor begejstring for publikum.  

Endnu et område, der bliver ved med at forbløffe personalet til firmafesterne, er hans magiske evne som tankelæser. På uforståelig vis kan han med tankelæsning f.eks. gætte alt fra, hvilke spillekort de medvirkende parter holder på hånden, eller hvilken berømthed de tænker på – nogle få eksempler på tankelæsning, der imponerer hver gang.

Den perfekte underholdning til firmafesten  

Med denne form for underholdning er tryllekunst blevet hævet til et endnu højere niveau, hvor der nu bliver kombineret mange forskellige former for underholdning for skabe et fantastisk fundament for alle medvirkende parter.

Festen bliver om noget skudt i gang, når chefen under stort bifald fra publikum får franaret sit armbåndsur. Alt afhængigt af stemningen til festen, kan den professionelle tryllekunstner trække på erfaring fra sin lange karriere med mange typer af arrangementer. Han har været på alle typer af scener. Alt fra Strøget i København, til store og små scener i Danmark – heri fx Tivoli. han har også international erfaring fra Las Vegas, Berlin og New York. Han ved om noget derfor, hvad der skal for at ramme stemningen, men den helt rigtige underholdning til firmafesten.

Få stablet den rigtige trylleshow på benene til jeres næste firmafest

Der er på tryllekunstnerens hjemmeside nem mulighed for at navigere over til den type show, som man ønsker som underholdning til den kommende firmafest. Har man flere spørgsmål omkring skræddersyede løsninger – eller andet, så er det alt sammen noget, der aftales nærmere, inden showet endeligt bestilles.

Book underholdningen til sommerfesten allerede nu

Der er garanteret solid underholdning til firmafesten med tryl og stand-up i særklasse. Book allerede nu og få sikret underholdningen i god tid.