Julegaven til Kæresten der har alt

Alle kvinder elsker tøj

Jeg ved ikke om det er en typisk mande-ting, eller om det bare er mig; Men hvert år står jeg og aner ikke hvad jeg skal give min kæreste til jul. Derfor handler dette indlæg ikke om biler, men op en god gaveidé til kvinden der har alt, (har alle kvinder ikke det?) men som påstår at hun mangler en masse. Herhjemme får jeg gerne og vide, at ”jeg bare skal være kreativ”, men det har jeg et par gange haft dårlige oplevelser med, da mænd og kvinder sjældent forbinder en god overraskelse med det samme. I år har jeg bedt en veninde om hjælp, som viste mig en webshop med tøj fra det danske mærke Nümph, som jeg går efter i år – for alle kvinder mangler vel altid noget tøj tænker jeg.

Lækre kollektioner fra Nümph

Jeg var inde på superlove.dk og se det på deres udvalg af tøj fra Nümph, og jeg må indrømme at der var en del der så rigtig interessant ud og som jeg sagtens kunne forestille mig min kæreste ville blive glad for.

Der er alt fra kjoler, trøjer, bukser og toppe – du kan selv!

Vi ved jo godt alle sammen at der sjældent er to kvinder der har samme præferencer når det kommer til tøj, og derfor er det jo også vigtigt at kende sin kærestes stil inden man køber hende tøj til for eksempel jul. Jeg har gjort det, at jeg har holdt meget øje med de farver hun går i, og så har jeg allieret mig med hendes veninde – det gør bare det hele lidt nemmere, og er nok med til at jeg rammer lidt bedre plet. Det gode ved netop Nümph er, at der er så mange muligheder i form af farver, styles og materialer så næsten uanset din kærestes stil vil du kunne finde hende noget hun vil blive glad for.

At vælge det rigtige

Efter lang tid hvor jeg har siddet og kigget på alt det forskellige tøj man kan få, har jeg blandt andet valgt en Numph kjole til min kæreste, som jeg synes er rigtig fin og som jeg er næsten helt sikker på hun også kan lide. Det er en klassisk, sort kjole med blonder som jeg faktisk selv ret godt kan lide, da det er en sød detalje og passer perfekt til hende. Lige med tøj er det selvfølgelig svært at generalisere kvinders tøjstil – ja nærmest umuligt – men de fleste kan altid bruge en sort kjole der passer til forskellige begivenheder.

Nümph er i øvrigt også et dansk brand og alt er produceret i lækker og god kvalitet – og dét ved jeg er noget min kæreste i hvert fald går op i.

Ud over kjolen har jeg også købt en Numph jakke til hende som hun faktisk har ønsket sig, så den ved jeg at hun bliver rigtig glad for!

Nu hvor jeg har styr på mine julegaver til hende har jeg lidt ro på, og håber selvfølgelig hun bliver glad for sit nye tøj fra Nümph!

numph tøj