Sjællands bedste tandlæge findes i København

Okay, jeg har en hemmelighed. Jeg har kun været til tandlægen én gang, siden jeg fik mit 18 års-tjek. Det er 11 år siden den dag i dag. Ja, det er pinligt, og så er det rigtig dumt. Jeg var ovre at besøge mine forældre på Sjælland i vinterferien, og da fik jeg rent ud sagt en skideballe. De bor i København, hvor jeg også er vokset op. De fik lynhurtigt sendt mig til en tandlæge København, og det var vist meget godt. Jeg har nemlig fundet ud af, at Sjællands bedste tandlæge findes i København.

nordsjællands bedste tandlæge findes i espergærde

Hos tandlægen skal jeg føle mig godt tilpas

Grunden til, at jeg kun har været til tandlægen en enkelt gang (nu to gange), siden jeg fik mit 18-års tjek er, at jeg er en af de heldige, der har tandlægeskræk. Men min tandlægeskræk er ikke som andres tandlægeskræk. Jeg har haft angst for at gå til tandlægen, siden jeg var 20. Forskellen er, at det ikke er rigtig angst. Jeg er ikke bange for at få taget røntgen af tænder. Jeg er sågar heller ikke bange for at blive boret i munden. Jeg er tværtimod bange for tandlægerne.

Ja, du læste rigtigt. Da jeg blev 20 år, gik jeg til min lokale tandlæge, som ligger i Vestjylland. Allerede der var der gået for lang tid siden mit sidste tandlægebesøg, og det fik jeg skam også at vide. Jeg er normalt ikke konfliktsky og kan sagtens tåle kritik, men jeg bryder mig ikke om at blive uretfærdigt behandlet. Den ene tandlæge og hendes klinikassistent var begge så sure og gav mig en virkelig dårlig oplevelse. Jeg ved godt, at man ikke altid kan mærke, hvis man har hul i tanden. Jeg ved også godt, at man bør besøge sin tandlæge to gange om året. Men når det så er sagt, så er det også mine tænder og mit ansvar. Når jeg besøger min tandlæge, så er det mig, der er kunden, og sådan vil jeg også behandles.

De to tandlæger i min lille by derhjemme skældte mig ud, fordi jeg ikke havde besøgt min tandlæge i to år. Der var absolut ingen nåde, og behandlingen var ikke for børn. Ikke nok med den dårlige attitude og tilbagevendende rysten på hovedet, så sendte de mig også den største efterregning, jeg nogensinde havde set. Derfor har jeg ikke været til tandlægen siden. Jeg har ikke haft ondt, og hvorfor blive behandlet som en kriminel, når man kan bruge mundskyld.

Tandlæge København vs. den lokale tandlæge

Sjællands bedste tandlæge findes i København. Selvom jeg var imod det, fik mine forældre mig overtalt, og hvor var det bare godt, at jeg gjorde. Mine forældres lokale tandlæge København er SÅ søde, og selvom jeg ikke har været til tandlægen i ni år, tog de det med et smil og som en udfordring. De forstod udmærket, hvorfor jeg havde følt mig dårligt behandlet hos min egen tandlæge. Selvom jeg var der i over en time, var det en god time, hvor vi grinede og hyggede os. Fra nu af vil jeg gå til tandlægen to gange om året. Men jeg vil altid besøge min nye tandlæge  København.