Turen går til Sunny Beach

Sunny Beach er efterhånden blevet et fænomen. Det er blevet en af de ting man skal opleve inden, man bliver for gammel. Den påstand er jeg tilhænger af, derfor arrangerede jeg sidste sommer, at tage afsted med 4 venner. Planen var vi skulle ud og rejse, vi ville gerne et sted hen vi kunne feste og hvor der var massere af unge. Vi havde flere forskellige destinationer oppe og vende, men der var klart flertal for Bulgarien, mere specifikt Sunny Beach.

Der er massere af muligheder for, at bestille rejser til Sunny Beach. Vi valgte, at bruge DUF-rejser, de havde fordelagtige priser og pakkeløsninger, så vi kunne få en billig rejse til Sunny Beach. For en samlet pris kunne vi få både hotel, fly, all inclusive og VIP armbånd, som gav os adgang til forskellige events. Det er ikke nogen hemmelighed, man bruger mange lommepenge, når man skal feste hver aften. Derfor kunne vi med fordel købe sådan en pakkeløsning, så vi vidste de største udskrivninger var afregnet på forhånd. Jeg kunne personligt selv, bedre overskue hvor mange penge jeg havde til mig selv, ved at gøre det på den måde. Men det er en uges party i Sunny Beach, så ingen ting går, som man forventer.

 

En hel uges party

Man skal vide, hvad det er man går ind til, når man tager til Sunny Beach. Hvis man er opsat på at drikke sig ned en hel uge, og feste døgnet rundt, så får du hvad du kommer efter. Det er ikke en lille del af byen, hvor alle de unge holder til og holder fest. Det er hele byen der er en stor fest og det er stort set døgnet rundt. Jeg har dog en forventning om, langt de fleste er klar over efterhånden. Bulgarien og Sunny Beach specielt, er blevet stemplet og kendt for drukferier.

Når man 5 drenge beslutter sig for, at tage afsted en uge og feste, så finder du ikke et bedre sted. Der er liv og glade dage, fra man ankommer til man tager hjem. Det mest unikke ved, at tage til Bulgarien frem for f.eks. en charterferie til Mallorca er, at det hele er forventningsafstemt til, at man skal feste. Som sagt er hele byen en stor fest, hvilket vil sige alt fra butikker til restauranter kender proceduren. Man oplever ikke der er dårlig stemning over der bliver festet dagen lang.

Er du i samme situation, som vi var og gerne vil på en uges ferie med fuld smæk på sammen med vennerne. Så rejs til Sunny Beach, i vil på ingen måde fortryde det. Som sagt er det noget man skal opleve, det kan både jeg og mine 4 venner ihvertfald stå inde for. Vi kan også varmt anbefale DUF-rejser som rejseselskab, de har været i branchen i mange år og har skarpe priser. Derudover er de gode til at arrangere crazy events, alt fra beach party til boat trips.