Advokatbistand til erhverv og privat

Uanset om du er privat eller du driver en virksomhed, kan der opstå situationer, hvor du har behov for hjælp fra en advokat. For erhverv er der især mange situationer, hvor en advokat kan være behjælpelig. Det kan bl.a. være, hvis en debitor ikke har betalt rettidigt, eller der opstår stor uenighed mellem to parter, hvor der så enten er behov for konfliktmægling eller en retssag for at få afklaret uenigheden. For private kan der ligeledes opstå forskellige situationer, hvor der er brug for advokatrådgivning. De mest typiske situationer, hvor der opstår et behov for en advokat, er ved retssager.

Få advokatrådgivning i din virksomhed

Er der opstået uenigheder mellem din virksomhed og en anden part, så kan du – inden det ender for retten – vælge at prøve at løse konflikten. Dette kan du bl.a. gøre med konfliktmægling. Konfliktmægling er et rigtig godt alternativ til en retssag, idet du både sparer tid og penge. Selvom det kan være svært at se, hvordan du og den anden part kan nå til enighed, så sker det faktisk. Archa advokatfirma tilbyder bl.a. konfliktmægling til virksomheder, og har erfaret, at i 75-80% af konfliktmæglinger ender de i et forlig mellem parterne. 

Såfremt det ikke kan lade sig gøre for jer at nå til enighed, står Archa selvfølgelig klar til at bistå dig og din virksomhed i retten. De garanterer altid at varetage dine interesser under sagen. Derudover har de også fokus på at minimere omkostninger så vidt muligt for dig. På https://archa.dk/ kan du læse meget mere om de forskellige områder, som Archa har specialiseret sig i gennem mange år. 

Archa hjælper dig gennem din retssag

Står du som privat overfor en kommende retssag. så er Archa advokatfirma klar til at bistå dig. Archa har mange års erfaring med at føre retssager, hvilket er vigtigt, da det at føre retssager kræver et indgående kendskab til flere forskellige aspekter i en retssag. Archa ved godt, at det kan være dyrt at føre en retssag, derfor sørger de for at holde omkostninger nede – så vidt det er muligt. 

Uanset hvor du er bosat, så kan du få advokatbistand fra en Archa advokat. Tag et kig på deres hjemmeside, og bliv endnu klogere på, hvad Archa kan gøre for dig.